A titok, hogy megváltozzon az életed:

Változtass a gondolkodásodon és a hozzáállásodon!Ha olyan életszakaszban vagy, hogy éppen keresed a változást, az újat; ha még nem tudod, hogy mi is a Te utad, küldetésed; ha választás elé állítottak; ha meg akarod tudni, hogy mi van benned;  ha ráéreztél az online erejére, de nem tudod hogyan aknázd ki a benne rejlő lehetőségeket; ha egyszerüen hív a kalandvágy; ha úgy érzed, hogy többre vagy hivatott; ha bármi más indokod is van, akkor is megérdemled, hogy éld az álmaidat!


Ha magadénak érzed a szabadság lehetőségét, a függetlenséget, kötetlenséget, akkor várlak egy beszélgetésre!
A network (hálózatok) ereje a kis emberek, nagy lehetősége!

Olyan dolgokra is képes vagy, melyeket el sem tudsz képzelni jelen állapotodban.


Egyfajta életstílus a sok közül, melyre titkon oly sokan vágynak, ahol élheted az álmaidat. 

A mosoly és a szabadság üzlete, ami számodra is kitörés lehet a mókuskerékből.

Családi értékeken és egyéni időbeosztáson alapuló online karrierlehetőség, mely biztosíték a családdal, barátokkal töltött minőségi idő, a szórakozás, a szabadidős tevékenység, a munkavégzés és jövedelemszerzés ötvözésére, személyiségfejlődésre, önmegvalósításra, a teljes anyagi függetlenség megteremtésére.

Álmok

Mindenkinek vannak különféle álmai, vágyai. Kinek kisebbek, kinek meg nagyobbak. Ezek jöhetnek már gyerekkorból, illetve felnőttkorból is.

Szerencsés esetben az álmokból célok lesznek, amik vagy megvalósulnak vagy nem. 

Álmok, vágyak, célok nélkül viszont értelmét veszíti az életünk. Nincs, ami motiváljon, illetve cselekvésre késztessen bennünket, ezért elengedhetetlenek.

Álom és álom között pedig alapvetően nincsen különbség, mindegyik valamilyen vágyat takar. Akár kicsit, akár nagyot, ilyen tekintetben nem lehet egyikre sem azt mondani, hogy túl nagy, netán irreális.

A legtöbb embernek vannak álmai, csak éppen eszköz nem áll rendelkezésükre ezek megvalósításához.

Sok-sok tapasztalat és elmondás alapján pedig az emberek legtöbbször csak későn ébrednek rá, hogy most már nincs elég idő változtatni.. Máshogy kellett volna akkor és ott dönteni, csinálni, mást kellett volna prioritásba helyezni. Nem másnak, hanem mgamnak kellett volna akkor dolgozni, magamat, családomat kellett volna gyarapítani.. :( Több időt kellett volna a szeretteimmel tölteni, utazni, sportolni és így tovább.. Az életünkben általában azokat a dolgokat bánjuk, amiket nem tettünk meg.. Ne kövesd el ezt a hibát Te is!

Mi ahhoz adunk használható és működőképes alternatívát, hogy ezeket az álmainkat még időben, ráadásul teljesen átlagos emberként is realizálni tudjuk. Különösebb képzettség, adottság, anyagi helyzet, társadalmi státusz vagy családi háttér nélkül is.

Sokkal jobb és szórakoztatóbb dolog élni az álmainkat, mint csupán álmodni az életünket.

Rhonda Byrne írásai, könyvei sok támaszt tudnak adni bárkinek ilyen tekintetben (is)..

Azoké a jövő, akik hisznek álmaik szépségében..

Ez számodra is kitörés lehet a mókuskerékből: Családi értékeken alapuló karrierlehetőség.

Valóság

Mindenki éli az életét, ki így, ki úgy, más és más minőségben. 

Senki nem tudja, hogy mit szántak neki "ott fent" élet címszó alatt. 

Jó hír, hogy elég sok mindent irányíthatunk, sok minden felett dönthetünk, de tény, vannak dolgok, amik tőlünk függetlenek. 

Az ehhez rendelkezésünkre álló időnk gyakorlatilag ismeretlen mindenki előtt. 

Éppen ezért igyekeznünk kell olyan minőségű életet élni, amely minden tekintetben a lehető legtartalmasabb, legtöbb élményt, ismeretet, örömet adja, persze az egyéni igények, elvárások szerint. 

Sajnos a valóság az, hogy az emberek életük jelentős részét nem a családjukkal, nem a hobbijukkal, nem sporttal, szórakozással, utazással, ismeretbővítéssel töltik, hanem valamely munkáltató által szabott szigorú keretek között, korlátozott lehetőségekkel, gyakorlatilag kizsákmányolva, modernkori rabszolgatartásban. 

Gondoljunk csak bele: amikor általában véve a létezésért, létfenntartásért güriznek emberek (lakhatás, rezsik kifizetése, élelmezés, minimális ruházkodás viszik el a kereset jelentős részét), az nem sokban különbözik a klasszikus rabszolgatartástól!

"Modernkori rabszolgatartás!

Jelszó: SZABAD EMBER VAGY‼

De! Látni akarom, mit csinálsz.., mikor távozol az épületből .., mindenről felvételt készítek.., megszabom mennyi időt ehetsz.., mennyi szüneted van.., mikor gyere reggel és mikor távozhatsz.., azt is.., hol a helyed.., mennyit és mit csinálj napközben..

ÉS HA MEGSZEGED A SZABÁLYOMAT.., JAJ LESZ NEKED‼!

Tudom.., kristály tisztán emlékszem.., hiszen én is éltem így.., de volt egy érzésem.. belül.., ami egyre csak erősödött.. és végül a félelmeim ellenére.. elindultam egy ismeretlen úton.., ami az első 2 évben nagyon nehéz..

Mondom: NAGYON NEHÉZ volt.., tele akadályokal, próbatételekkel.., igazi embert próbáló időszak!

DE ANNYIRA HÁLÁS VAGYOK MAGAMNAK, MAGAMÉRT!

Nem jó látni így az embereket!

Ha megcsendül benned is a hang.., MERJ VÁLTOZTATNI!"

(Rácz Niki szavaival élve)

Opciók 

A lehetőség mindenki előtt ott kopogtat, csak ki kell neki nyitni az ajtót! Nyisd ki az elmédet és a lehetőség utat kap! 

Azt értsd meg, hogy az egyetlen akadály TE MAGAD VAGY SAJÁT MAGAD ELŐTT! Sokkal többre vagy képes, mint azt gondolod vagy elhitették veled.

Az ÉLET egy opciós lehetőségek sokadalmából összeálló folyamat. Minden a TE döntéseden múlik. A tegnapi döntésed eredménye a ma, a mai döntésed eredménye lesz a holnapod. 

Olyan lesz a jövőd, amilyen döntéseket ma hozol és ahogyan ma cselekszel! 

Azért készítettem ezt a honlapot és a többit is, hogy az általam megismert, kipróbált metodikát Neked is tovább adhassam, ezáltal segítve a Te életedet is, azt szebbé, egészségesebbé és könnyebbé téve! 

Nincs itt semmi ördöngősség, szerencsefaktor, titok, egzisztenciális háttér, iskolai múlt, társadalmi különbségek, származások, vallás, bőrszín, stb.. 

Itt egyetlen egy van, ami közös: JÖVŐKÉP és tenni akarás, valamint a rendelkezésünkre álló IDŐ optimális kihasználása. 


Amennyiben szeretnéd magad olyan, teljesen hétköznapi emberek társaságában tudni, akik tudatosan, egymást segítve egy irányba tartanak, hogy egyéni céljaikat megvalósítva boldog és egészséges életet, egzisztenciális hátteret biztosítsanak családjuknak , akkor itt a helyed neked is. 

Ha valóban élvezni akarod az életet, megismerni a világot, élményeket gyűjteni, mi több, saját magadnak osztani be az idődet, munkádat, akkor azt javaslom, hogy beszélgessünk egyet személyesen vagy online!

Elmondom, hogy én mivel foglalkozom, mit csinálok, mit képviselek, Te pedig az alapján eldöntöd, hogy az neked szimpatikus-e, belefér-e az életedbe, elképzeléseidbe. Amennyiben az elképzeléseink átfedik egymást, akkor pedig megbeszéljük, hogy mit tudunk kihozni egy esetleges kooperációból!

Ez számodra is kitörés lehet a mókuskerékből: Családi értékeken alapuló karrierlehetőség.

Ha úgy érzed, akkor várom a jelentkezésedet!

Mit tudunk mi Neked ajánlani? Kis emberek, nagy lehetőségét.
Számodra is kitörés lehet a mókuskerékből: Családi értékeken alapuló karrierlehetőség.

Kötetlenséget, főnök nélküliséget, függetlenséget, szabadságot, önállóságot, lehetőséget a családdal eltöltött idő növelésére, az évenkénti többszöri nyaralás, üdülés esélyét, egzisztenci-ális növekedést, és mindezt a network marketing és a minden nap egyébként is látogatott social média, közösségi oldalak segítségével. 


Azért az online, network marketing, mert a nevéből adódóan kizárólag internetkapcsolatra, wifire van szükséged hozzá, illetve még egy okostelefonra, tabletre, netán laptopra, jaaa, és a kitartásodra.

Ezek birtokában viszont már onnan végezheted a konkrét tevékenységet, ahol éppen vagy, illetve ahonnan azt aktuális kedved alapján végezni akarod. Otthonodból, kertedből, egy parkból, strandról, Balatonról..

Segítségével annyi időt tölthetsz a családoddal, barátaiddal, hobbyddal, amennyit csak akarsz. Gyakorlatilag tekinthetsz úgy az életedre, mintha állandóan nyaralnál, utaznál, szabadságon lennél. 

Olyan munkát végezhetsz, mellyel mások életét lendítheted pozitív irányba, úgy anyagilag, mint egészségileg, erkölcsileg. A létező legfelvállalhatóbb tevékenységet végezheted. 

Hol lehet ezzel az üzlettel érvényesülni? Bárhol a világon. Ma már gyakorlatilag jelképesek a határok, akár 160-180 országban is lehetnek üzleti partnereid. A feltételek mindenhol azonosak, egyenlőek, mint ahogy az elérhető jövedelem lehetőség is. 

Akkora üzleted, hálózatod lehet, amekkorát a személyiséged elbír. Komolyan, ez nem vicc és nem játék!


www.laptoplifestyle.hu


Ha változást akarsz látni a világban, akkor légy Te magad a változás és minden más is változni fog!